gavekurv

Afhentning er muligt

Hvis varer købes via webshoppen, så er det muligt at hente dem på adressen i Aalborg, hvor vores produktionen er placeret.

Der har tidligere været en lille butik på adressen, som vi har valgt at lukke for at kunne bruge energi på andre tiltag.

KONTAKT SORRING BÆR

HISTORIE

LOKALE ILDSJÆLE

Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe lokale ildsjæle i landsbyen Sorring i midtjylland. De sendte det første glas solbærmarmelade på gaden i 1990.

NY EJER

Pr. 1 marts 2023 overtog Henning Lund som ejer og marmelademester af Sorring Bær. Der er planer om at køre Sorring Bær videre med høj kvalitet og gode velsmagende produkter uden anvendelse af tilsætningsstoffer.

NYE PRODUKTER OG ØKOLOGI

Sorring Bær er allerede i dag certificeret til at lave økologiske produktion og dette kommer til at have mere fokus på i fremtiden. Vi arbejder på at lave flere produkter, varianter og en række økologiske produkter der løbende vil blive tilgængelige i vores webshop.

PRODUKTION

DET STARTER MED…

Enhver produktion hos Sorring Bær starter med gode og nøje udvalgte råvarer, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

SOM MORMOR GJORDE

Måden produkterne produceres på er i bund og grund efter samme devise som mormor gjorde eller gør det hjemme i køkkenet. Hos Sorring Bær gør vi det blot i større mål med større gryder og grydeskeer. Det er håndværket og den gode smag, der er i centrum.

DET HANDLER OM SMAG

Vi bestræber os altid på, at der i alle kog er konsistens i både udseende og smag. Produkterne koger ikke længere end allerhøjest nødvendigt, og en del kommer slet ikke op at koge. Det gør vi for at bevare de gode råvarers smag.

HÅNDVÆRK

Alt tappearbejde af marmelade, sirup eller limonade foretages med god gammeldags håndkraft. Enten ved hjælp af det dertil indrettede tappemaskineri eller helt lavpraktisk ved brug af kander. Det betyder at hvert enkelt glas eller flaske inspiceres flere gange gennem processen. Også lågene monteres manuelt. Ét glas af gangen.

SELVGJORT ER VELGJORT

Når først produkterne er produceret, tappet og lukket er de klar til at få etiketter på. Langt størstedelen af disse printes på stedet, og giver mulighed for at ny-udviklede varer hurtigt kan komme på hylden og ud til forbrugerne. Som det er med resten af produktionen er denne del af processen også i høj grad manuel. Hver enkelt etiket påsættes glas og flasker i hånden, pakkes og sælges hos eksterne forhandlere eller i butikken på Thøger Larsens Vej.