gavekurv

butikkens åbningstider

Mandag LUKKET
Tirsdag 10-16
Onsdag 10-16
Torsdag 10-16 (LUKKET 19. maj 22)
Fredag 10-17

Butikken holder udover de ovenstående åbningstider åben efter forudgående aftale.

Der gøres opmærksom på, at der kan være ændrede åbningstider i forbindelse med ferier, helligdage, sygdom eller andet. Disse offentliggøres på Sorrings Bærs Facebook.

KONTAKT SORRING BÆR

Private kan købe fra Sorring Bær APS i butikken på Thøger Larsens Vej 6a, eller på webshoppen, efter gældende udsalgspriser.

Webshoppen finder du her.

HISTORIE

LOKALE ILDSJÆLE

Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe lokale ildsjæle i landsbyen Sorring i midtjylland. De sendte det første glas solbærmarmelade på gaden i 1990.

NY EJER

I 2008 ansatte ildsjælene Mette Nørgaard som marmelademester og med ansvaret for den daglige drift. Da der blev tale om at Sorring skulle sælges videre på grund af den stadigt stigende efterspørgelse på produkterne, valgte Mette at købe produktionsdelen i 2011, og selv drive forretningen videre.

ÉN KVINDE, FLERE KASKETTER

Det er Mette selv, der har alle kasketterne på og står for alt fra produktudvikling til indkøb til produktion og til salg. Hun er oprindeligt uddannet levnedsmiddeltekniker og har mere end 10 års erfaring med frugtbaserede produkter.

FLYTNING

Mette havde længe drømt om nye og tidssvarende lokaler til den blomstrende produktion. Den drøm blev til virkelighed i august 2017, og for at kunne få livet som selvstændig til at gå op i en højere enhed med privatlivet blev produktion, lager og privaten flyttet til Skalborg i Aalborg. Her holder Sorring Bær stadig til, og både Mette, produktionen og den lille butik, er faldet godt til i det nordjyske.

Mette i produktionen

PRODUKTION

DET STARTER MED…

Enhver produktion hos Sorring Bær starter med gode og nøje udvalgte råvarer, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

SOM MORMOR GJORDE

Måden produkterne produceres på er i bund og grund efter samme devise som mormor gjorde eller gør det hjemme i køkkenet. Hos Sorring Bær gør vi det blot i større mål med større gryder og grydeskeer. Det er håndværket og den gode smag, der er i centrum.

DET HANDLER OM SMAG

Vi bestræber os altid på, at der i alle kog er konsistens i både udseende og smag. Produkterne koger ikke længere end allerhøjest nødvendigt, og en del kommer slet ikke op at koge. Det gør vi for at bevare de gode råvarers smag.

HÅNDVÆRK

Alt tappearbejde af marmelade, sirup eller limonade foretages med god gammeldags håndkraft. Enten ved hjælp af det dertil indrettede tappemaskineri eller helt lavpraktisk ved brug af kander. Det betyder at hvert enkelt glas eller flaske inspiceres flere gange gennem processen. Også lågene monteres manuelt. Ét glas af gangen.

SELVGJORT ER VELGJORT

Når først produkterne er produceret, tappet og lukket er de klar til at få etiketter på. Langt størstedelen af disse printes på stedet, og giver mulighed for at ny-udviklede varer hurtigt kan komme på hylden og ud til forbrugerne. Som det er med resten af produktionen er denne del af processen også i høj grad manuel. Hver enkelt etiket påsættes glas og flasker i hånden, pakkes og sælges hos eksterne forhandlere eller i butikken på Thøger Larsens Vej.