Lover Club drink med hindbærsirup

Om Lover Club

Lover Club er en frisk, hindbær-sød cocktail med et strejf af litchi (kærlighedsfrugt). Cocktailen består af økologisk gin, litchi juice, økologisk hindbærsirup, økologisk citronsaft og tørrede hindbær til at fuldende cocktailens look – En cocktail, der smager lige så godt, som den ser ud!

Lover Club er en ”kærlig” fortolkning af den klassiske cocktail Clover Club, der består af gin, hindbærsirup, citronsaft og æggehvide. Clover Club stammer fra før forbudstiden i USA (1920-1933) og er kendetegnet ved den tykke, hvide skum på toppen af cocktailen.

Litchi, også kendt som kærlighedsfrugt, er blevet dyrket i Kina i flere tusinde år. Frugten har længe været anset som en delikatesse, og oldtidens Kina kan bl.a. berette om en kejser, der fik litchi leveret fra stor afstand med hurtige heste, da det var én af hans konkubiners favoritfrugt.

Tip: Prøv at tilføje 1-2 cl æggehvide eller kikærtevand (den veganske variant) i trin 2, og dry-shake ingredienserne – dvs. ryst ingredienserne i en shaker uden isterninger, og derefter med isterninger. Det giver cocktailen et tykkere lag skum og en mere cremet konsistens.

Opskrift og ingredienser

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

Ingredienser

Opskrift

  1. Fyld et glas (Coupe) helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld Gin, Litchi Juice, Hindbærsirup og Citronsaft i en shaker.
  3. Fyld shakeren helt op med isterninger (cubes), og ryst kraftigt til shakeren føles iskold.
  4. Tøm glasset for isterninger, og hæld shakerens indhold op i glasset.
  5. Pynt med 2 stk. Tørrede Hindbær, og nyd cocktailen i godt selskab!
Bestil din Lover Club cocktailpakke her.

Billede og opskrift er venligt udlånt af Spiritium Cocktails