Hindbær eller Lakrids mojito
1/2 dl lys rom 2 spsk øko Lakrids- eller hindbærsirup 1 lime, saften heraf 8 mynteblade, grofthakket danskvand isterninger (gerne […]
Cheesecake med Kirsebærsauce
Den lækre cheesecake med kirsebærsauce er lavet på fermenterede kirsebær fra Cold Hand Winery og giver en lækker dyb smag. […]
Lover Club
Om Lover Club Lover Club er en frisk, hindbær-sød cocktail med et strejf af litchi (kærlighedsfrugt). Cocktailen består af økologisk […]
Hvid pizza med løgmarmelade
Her tæt på jul trængte vi til noget, som ikke var julemad og pizza er altid et hit. Bunden er […]
Bedstefars skæg kage
Bedstefars skæg m. rabarber/æblemarmelade. Dej: 125 g smør 125g sukker 4 æggeblommer 300g mel 1,5 dl mælk 2 tsk bagepulver […]
Red Liqourice
Om Red Liquorice Red Liquorice er en intens hindbær-lakridscocktail udviklet og testet af Spiritiums eget cocktailteam. Cocktailens opbygning minder utroligt meget […]
‘Honey’mustard dressing
2 spsk Mælkebøttesirup1 spsk olie f.eks. olivenolie2 tsk dijonsennepSalt, peber¼ tsk æbleeddikePisk alle ingrediensernesammen og hæld over din yndlingssalat.
Burger m. løgmarmelade og spidskålssalat
Løgmarmeladen er perfekt i en burger. Her er fyldet (ud over bøf) : Sorring Bær Løgmarmelade, spidskålssalat (1/4 spidskål krammet […]
Rabarber gin fizz
Til 1 drink skal du bruge: 4 cl Sorring Bær økologisk Rabarberlimonade (koncentreret) 4 cl gin Isterninger Top af med […]
Skovmærke spritz
3 cl Sorring Bær Økologisk jordbærsirup 4 cl Skovmærkesnaps, Brænderiet Enghaven 1 dl prosecco Isterminger Kom isterninger, jordbærsirup og skovmærkesnaps […]
Dessertfromage
Dessert til 6. 1 dl Sorring Bær sirup fx hyben/æblesirup, solbærsirup, ØKO rabarberlimonade eller ØKO citronlimonade 1 bæger pasteuriserede æggeblommer […]
Roulade
Rouladedej 3 æg 125 gram økologisk rørsukker1 teskefuld bagepulver1 teskefuld vaniljesukker125 gram hvedemel Fyld 200 gram marmelade efter eget valg evt […]
Hindbærsnitter
Ingredienser 1/2 stk. vaniljestang 70 g flormelis 150 g smør 250 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 0,5 dl vand 250 […]
Koldskål m. Hyben/æble
5 spsk Hyben/Æble sirup 4 æggeblommer 2 spsk sukker 1 vaniljestang 1 l kærnemælk ½ l tykmælk Pisk æggeblommer, sukker […]
Cuban espersso martini
Antal drinks: 1 2 cl Sorring Bær økologisk vaniljesirup 3 cl mørk rom 3 cl Kahlua 3 cl kold espresso […]
Dandelion, cocktail
Antal drinks: 1 3 cl Sorring Bær mælkebøttesirup 5 cl gin fx Voldsted Destillery ‘Goldcrest’ 2 cl citronsaft, gerne friskpresset […]
Blondies med hindbærsirup
En akut trang til noget sødt endte med en omgang Blondies. Det er næsten det samme som brownies, blot i […]
Lakrids kylling
Der er noget magisk over kylling. Jeg har lavet en udgave, der både er krydret, men også sød. Et helt […]
Mascarponeis med Solbærsirup
Denne simple is kan hurtigt bikses sammen til en varm sommerdag, så den lille sult kan stilles hos hele familien. […]